مقدم فر در گفتگو با «سراج 24»:

دشمن به دنبال برهم زدن معادله دوست و دشمن است/ سواستفاده از فضای برجام در انتخابات/ جریانی به دنبال انسداد ادراک و فهم نخبگان و مردم

مشاورفرمانده کل سپاه از برنامه غرب برای دیدن دستکش مخملی و عدم توجه به دست چدنی زیر آن از سوی غرب گفت و تصریح کرد: انتخابات عرصه عینی نفوذ سیاسی دشمن می تواند باشد. دشمن در چنین فضایی قصد دارد از فضای برجام سو استفاده کند.

حمیدرضا مقدم فر مشاور فرهنگی و رسانه ای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگو با سراج24 با بیان اینکه دوران پسابرجام  می‌تواند مصداق عملی و عینی نفوذی که مقام معظم رهبری فرمودند، باشد، گفت: قرار است غرب پس از برجام یک سری تحریمهای ظالمانه که بر سر ملت ایران آوردند را لغو کند. البته اگر باز بدعهدی و نامردی نکند.

وی افزود: آنان در ازای برداشتن این تحریمهای ظالمانه در تلاش هستند یک حرکت فرهنگی را بر ما بار کنند و معادله دوستی دشمنی را بر هم زنند.

مشاورفرمانده کل سپاه از برنامه غرب برای دیدن دستکش مخملی و عدم توجه به دست چدنی زیر آن از سوی غرب گفت و تصریح کرد: انتخابات عرصه عینی  نفوذ سیاسی دشمن می تواند باشد. دشمن در چنین فضایی قصد دارد از فضای برجام سو استفاده کند.

مقدم فر در پایان گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که نفوذ گاهی فردی و گاهی جریانی است. امروز یک جریانی به وجود آمده که به دنبال مسدود کردن عرصه های ادراک و فهم در بین نخبگان و مردم است.

اخبار مرتبط